Народни слободарски покрет је данас поднео кривичну пријаву Другом основном јавном тужилаштву у Београду због основане сумње да је на манифестацији „Парада поноса 2018.“ која је одржана у недељу дошло до грубе злоупотребе малолетних лица. Из ове партије сматрају како је коришћење малолетних лица у циљу промовисања хомосексуализма апсолутно неприхватљиво и да представља увод у промоцију педофилије као прихватљиве друштвене норме.

Посебно је дегутантно било то што се прилично очигледна злоупотреба малолетних лица вршила у присуству Премијера и чланова Владе Србије, чиме се ствара утисак да се и држава саглашава са таквим скарадностима. Из тог разлога позивамо надлежне државне органе да реагују по нашој пријави и тиме умире јавност и покажу како педофилија, али и други облици сексуално девијантних понашања неће бити дозвољени.

Слободари сматрају како је од почетка била грешка дозволити одржавање геј парада у Србији јер је то отворило простор за промоцију радикалне хомосексуалне идеологије која је једно од оружја неолибералног фашизма преко којег се уништавају све традиционалне заједнице. Разбијањем породице као основне ћелије здравог друштва од људи се стварају номади којима нису битни ни родитељи, ни деца, ни нација, ни држава. Такви номади су најбољи радници и највећи потрошачи што их чини идеалним за друштво које кроје либерал-фашистички кругови.

Информативна служба народног слободарског покрета