Лажна страница коју су пребези у Смедеревској Паланци најпре отворили без овлашћења, за коју су тврдили да је угашена, а онда је почели користити да шире лажне информације и доводе у забуну грађане Смедеревске Паланке и Србије.

Страница друштвеној мрежи Фејсбук, под именом “Народни слободарски покрет-Смедеревска Паланка”, која се налази на адреси https://www.facebook.com/slobodarski.palanka/ преотета је страница од стране неколицине пребега у Српску напредну странку, шири лажне вести и и нема никакве везе са Народним слободарским покретом.

Народни слободарски покрет је у Смедеревској Паланци у коалицији “Дајем реч” под редним бројем 5, коју осим нашег покрета чине и Српска радикална странка, и Покрет Снага Србије.

Ужасно је то чиме се служи група прелетача која мора да се свом господару живота и смрти додворава попут правих јањичара. Никола, Бранко, Горане… колико год да се понизите и пузите, љубите ноге или нешто конкретније и даље ћете бити под сумњом и мораћете својим координаторима да показујете са киме се дописујете, шта једете и где спавате, а грађани Смедеревске Паланке чак и они који ће гласати за СНС ће вас гледати са презиром.

Никола Вучен вођа групице прелетача шири лажи са свог Фејсбук профила.

Никола Вучен вођа групице прелетача пласира лажне вести преко портала који је званично оптужен за злоупотребу пара из буџета Смедерева. Десетине хиљада евра је овај портал добио и није оправдао утрошен новац и према изјави градоначелнице Смедерава мораће да врате тај новац. Наравно, ову измишљотину ће морати да докажу на суду јер су јавно гласило и чак и они морају имати кодекс, хтедох рећи морални и етички, али за њих те речи не постоје.

Зато грађани Смедеревске Паланке видите и сами колико им сметају Слободари па стога гласајте за листу број 5. и доктора Срђана Савића једног пристојног и нормалног човека који једини има капацитета да ваш град води како Бог заповеда и који сигурно неће шенити као куче са сваким ко дође у Паланку у колима са ПА регистарским ознакама.

Ми ћемо као странка предузети све законом прописане мере како бисмо заштитили грађане од заблуде у коју покушавате да их доведете оваквим стварима!

Мирослав Паровић, председник Народног слободарског покрета