Коалиција Народ за бољи Аранђеловац коју чине Народни слободарски покрет, Боља Србија и Српска радикална странка остварила је велики резултат на локалним изборима у Аранђеловцу где је освојила око 14 процената гласова.

Први на листи, адвокат Владан Глишић је тим поводом рекао како готово 3000 гласова показује да су грађани спремни да у озбиљној мери подрже опозициону политику, али уз предуслов да је она базирана на реалном програму и да се може бранити у свакодневном животу. “Ми смо често као пример вођења општине наводили Тополу коју је нас коалициони партнер, Драган Јовановић препородио и сврстао у ред најразвијенијих у Србији.”, закључио је Глишић.

Мирослав Паровић, председник Народног слободарског покрета је изјавио како после резултата избора сви морамо да се замислимо, а поготово они који су себе проглашавали неприкосновеним и јединим лидерима опозиције. “Ја већ годинама јавност покушавам да уверим у исправност политике “ни УА ни УРА Вучић” и мислим да је после вечерашњих резултата јасно да гро људи који нису за СНС не желе као замену оне који су фрустрирани Вучићем и који се такмиче у томе ко ће више да га пљује. Ми смо у Аранђеловцу водили пристојну кампању са коректним људима и конкретним плановима и таквом кампањом смо освојили око 14% гласова и друго место.

Хвала свим људима који су учествовали у кампањи и тиме дали свој печат успеху листе и што су показали да народ хоће нормалност, а не фрустрације.”, закључио је Паровић.

Информативна служба Народног слободарског порета