Забрањена трибина у Аранђеловцу је одржана!

У понедељак, 25. децембра у ресторану „Рујна зора“, пред више стотина Аранђеловчана, где је ван препуне сале остало преко стотинак људи, одржана је трибина на тему пљачкашке приватизације у Аранђеловцу чије су одржавање у Дому омладине локалне власти прошле среде забраниле.

Драган Јовановић, као народни посланик кроз амандман покренуо је иницијативу у Скупштини Србије да се обештете жртве стечајног цунамија, услед лоших приватизација, каквих је општина Аранђеловац имао незавидно много како би се побољшао положај радника у предузећима у стечају овог краја.

Владан Глишић, први на листи једине праве и конструктивне опозиционе листе на локалним аранђеловачким изборима, подсетио је да је основно питање зашто до сада народни посланик СНС из Аранђеловца Микица Милојевић није стао на страну 7500 његових суграђана, радника који су остали без посла, са неповезаним стажем, без социјалне заштите и неисплаћеним зарадама, већ  је то питање покренуо његов колега са исте изборне листе, лидер Боље Србије Драган Јовановић који годинама успешно води суседну општину Топола.

Након скупа са кога чији скраћени снимак преноси сајт Слободара, Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета изјавио је да је за разлику од других “моћних политичких група” Слободари са људима који у својим срединама имају поверење људи, својих суграђана, имају и по више стотина људи на скуповима.


“Вечерас у Аранђеловцу смо показали да коалиција Радикала, Боље Србије и Слободара коју је окупио Владан Глишић као нас заједнички кандидат за градоначелника, има свој дубоки смисао и извесно озбиљан резултат на локалним изборима на пролеће”, рекао је Мирослав Паровић.

На трибини говорили је осим председника Народног слободарског покрета Мирослава Паровића, одборника Скупштине општине Аранђеловац из Народне мреже Владана Глишића, и народног посланика, лидера Боље Србије Драгана Јовановића говорио и  Владимир Николић, председник ОО СРС Аранђеловац, као и представници радника и синдиката.