Београдски Слободари одржали су скуп на годишњицу ослобођења Београда у Првом светском рату, у среду 01. новембра 2017. у пуној сали Скупштине општине Вождовац, под називом „Испливаће Београд – Београд је Србија“, почевши кампању за предстојеће београдске изборе.

Уводничар и домаћин скупа, председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић, представио је, пристојне и вредне људе, који Београд чине онаквим какав јесте и који дају све од себе да наш главни Град буде престоница свих Срба, ма где они живели.

– Ми Слободари имамо политику и људе који својим правим животним биографијама могу да политику спроведу у дело и да од Београда и Србије направе место за пристојан живот, рекао је Мирослав Паровић.

О томе шта чинити да слободарски Београд “исплива” на површину говорили су Ален Хадровић, Бобан Радосављевић, Михаило Петровић, Слободан Тешић, Рајко Митрић и Боривоје Рашуо испред повереништва Слободара, као и пријатељи Народног слободарског покрета Милош Стојковић, председник Коалиције расељених Срба са Косова и Метохије и Владан Глишић, председник Народне мреже и кандидат за првог човека Општине Аранђеловац.

Извор: Media Group 021