Данас, 23. октобра је у просторијама НАРОДНОГ СЛОБОДАРСКОГ ПОКРЕТА, у улици Српских Владара 13 у Апатину, одржана конференција за медије на којој је најављено формирање општинског одбора НСП у Апатину и почетак политичког деловања овог покрета у нашој општини. Том приликом Перица Попић је потписао приступницу овом покрету након чега су га председник Мирослав Паровић и генерални секретар Марко Теслић задужили да испред иницијативног одбора припреми оснивачку скупштину општинског одбора.

Повереници у овим местима ће бити ангажовани преко општинског одбора, који ће упознати будуће чланове са активностима и циљевима ове странке и радити на формирању месних одбора и повереништава у насељеним местима, казао је Попић на првој конференцији за медије поводом отварања канцеларије.

У плану активности општинског одбора НСП је да се временом, кроз конференције за штампу, рад и активности, јавности представе и чланови НАРОДНОГ СЛОБОДАРСКОГ ПОКРЕТА, а кроз оснивачку скупштину која ће убрзо бити одржана, изабраће се руководство Општинског одбора ове странке. Њихов циљ је, поред јачања инфраструктурне мреже на терену, да буду права и јака опозиција актуелној општинској власти, а самим тим и да укаже на проблеме и недостатке са којима се суочавају грађани наше општине, додао је Попић.

Извор: Радио Апатин