Народни слободарски покрет и покрет “Наш исток” потписали су данас Protokol_saradnja_NSP_NasIstok у спровођењу кампање “Београд је Србија!”. Циљ кампање је подизање свести Београђана, али и остатка Србије о томе да не постоје Београд и “остатак Србије” већ да Београд мора поново бити епицентар свих процеса од интереса за српски народ.

“Кампањом Београд је Србија ми покушавамо да пробудимо Београд како би се сви ресурси, а ту пре свега мислим на људске потенцијале Београђана ставиле у функцију борбе за ново позиционирање нашег народа у процесима у двадесет првом веку. Ми Срби смо успели да направимо метрополу на Балкану и у томе смо сви учествовали као народ и зато нити једна кампања у Београду не може и не сме бити локалног карактера.”, рекао је Мирослав Паровић.

Дамир Шимпрага, лидер покрета “Наш исток” истако је како две организације већ дуже време сарађују и подестио на успешан старт кампање Београд је Србија!. “Ми смо скупом на Новом Београду пред препуном салом скупштине показали да у нашем главном граду постоји критична маса људи који заиста желе да се боре за свој град и зато позивамо и друге сличне организације да сарађујемо.“, зaкључио је Шимпрага.

Трибина “Београд је Србија”, Нови Београд, 15.06.2017.

[embeddoc url=”http://slobodarski.rs/wp-content/uploads/2017/07/Protokol_saradnja_NSP_NasIstok.pdf” download=”all”]