Пројекат „велика Албанија“ базиран на шиптарској мафији и тероризму, а потпомогнут логистиком НАТО пакта очигледно улази у своју завршну фазу када се више и не крију јасне намере за прекрајање граница на Балкану. Више је него јасно да Албанци и њихови налогодавци из НАТО-а неће презати од наставка терористичких акција, али ни од изазивања оружаних побуна на оним територијама где живе у већем броју.

Србија мора да покрене хитне мере у циљу слабљења и рушења пројекта „велике Албаније“. Имајући у виду да овај пројекат нема ни историјско ни културолошко, већ само мафијашко упориште, онда је најприкладније ударити на саме темеље тј. на шиптарску мафију. Као један од првих корака предлажемо да наше безбедносне структуре ураде и јавности предоче „Белу књигу шиптарске мафије“. Врло је важно да јавност буде упозната са деловањем ове мафијске хоботнице како би се повећала будност безбедносног апарата и целокупност грађанства, а све са циљем сасецања пипака ове злочиначке организације.

Са подацима из „Беле књиге шиптарске мафије“ одмах треба упознати полиције у Мађарској, Аустрији, Немачкој, Белгији, Швајцарској, Италији, Грчкој и Француској имајући у виду да шиптарска мафија има разгранату мрежу у овим државама, а посебно треба указати на повезаност ове мафије са исламистичким терористима који врше нападе широм ЕУ.

Европа све више прави отклон од НАТО пакта који због тога и користи шиптарски тероризам да „запали“ Балкан и да још олакша продор исламистичких терориста ка Западу чиме уцењује и држи у страху ЕУ. Из тог разлога Србија свакодневно мора тражити савезнике и свој интерес у новој безбедносној политици Европе која ће своју упориште имати у политичкој осовини Париз-Берлин-Москва.

Информативна служба Народног слободарског покрета