Улазак Марин Ле Пен у други круг избора у Француској је још један индикатор промена које се дешавају у оквиру држава Западне Европе. Улични нереди који су покренути у Паризу одмах по објављивању да је Марин Ле Пен ушла у други круг такође јасно показују да се уврежена олигархија која под окупацијом држи већи део Европе неће лако мирити са тиме да Француска промени политички курс и крене за суверенистичким идејама Националног фронта.

Дешавања у Француској не треба одвајати од дешавања на Балкану јер је то део истог процеса. У Македонији је улица готово две године рушила лидера који није био по вољи НАТО-ЕУ, сада и у Србији улица и претње хаосом служе да изгурају новог премијера који ће бити скроз по вољи НАТО-ЕУ олигархије.

Све ово јасно показује да се на нивоу читаве Европе води прави, за сада хладни рат између глобалистичких елита и оних који желе да врате суверенитет народима и државама. Уз све честитке Марин Ле Пен, позивамо све Србе са правом гласа у Француској да у другом кругу гласају за ову храбру жену. Исто тако, позивамо све друштвене и држави одговорне политичке снаге да направимо нови друштвени договор и да заједно одбранимо суверенитет Србије чиме ћемо се укључити у нови тренд ресуверенизације Европе.

Информативна служба Народног слободарског покрета