Као неко ко је кроз целу изборну кампању слао поруке против стварања референдумске атмосфере и постизборне кризе сматрам да имам потпуно право и кредибилитет да јавности Србије укажем да је тренутно на делу оно на шта сам упозоравао. Стотине организованих демонстраната на улицама Београда као и најаве нових скупова широм Србије показују да постоји она „невидљива рука“ која жели да земљу уведе у кризу.

Сада је потпуно јасно због чега је добар део кандидата одбио чак и да куртоазно честита победнику избора и што се на појединим порталима и групама на друштвеним мрежама сатанизујемо ми који смо у најбољем духу демократије победнику пожелели срећу у раду. На тај начин се праве претпоставке за политичку подршку „мирним, демократским, спонтаним протестима младих људи“, а сваки глас противу тога ће се аутоматски приписивати „улизивању Вучићу и подршци режиму“.

Овакву матрицу смо већ више пута имали прилике да гледамо и сваки пут се на неки чудан начин појављивала та „мирна, демократска и спонтано окупљена група младих људи“ и буквално увек се пар година касније доказивало да је неки крак НАТО структуре стајао иза те организације. Сваки пут када су овакве манифестације успевале Србија је излазила као слабија, а народ као сиромашнији.

Позивам све политичке лидере у земљи да јавно иступимо против дестабилизације земље. Избори су прошли, а на свима нама који се политиком бавимо је да друштво и државу вратимо у редовно стање. Сви који буду потпиривали улицу јасно ће се сврстати у ред НАТО сарадника, јер од хаоса у Србији једино НАТО и њихови савезници шиптарска и црногорска мафија имају користи.

Мирослав Паровић,
Народни слободарски покрет