Хајдемо заједно да поново градимо живот у Србији!

Мирослав Паровић кандидат за председника Србије и лидер Народног слободарског покрета, у емотивном говору у пуној сали Дома кул туре у Јаши Томићу, рекао је да кампању завршава у свом родном селу како би погледао у очи своје мајку, оца, сестру, своје комшије и најбоље пријатеље, зато што је родивши се ту, у Банату, одрастајући, школујући се, у свом селу битку и започео.

Паровић је објаснио  да је у политику ушао, и упркос препрекама у њој остао, како би се изборио да Србију уреди онако како су њег ови мајка и отац уредили породично домаћинство.  

Мајка Криста и отац Миливој Паровић на предизборном скупу у Јаши Томићу, 29.марта 2017.

“Све што имају моји родитељи сами су створили. Од њих сам научио да се сваки дан треба борити, вредно радити да би живот у нашој кући постојао. Од својих родитеља, два честита српска сељака научио сам да живот зависи од нас самих”, рекао је Мирослав Паровић.  

“Када имамо људе који знају зашто им треба метар земље, као што то зна моја мајка зато што је моју сестру и мене са тог метра и ишколовала и отхранила, када имамо људе који знају зашто им треба фабрика, зашто им треба болница, зашто им треба вртић, зашто им треба школа, зашто им треба ДРЖАВА, онда имамо људе који су спремни да исту ту земљу, исту ту школу, исти тај вртић и граде и бране!”

Стефан Стаменковски из Српског сабора Заветници на предизбрном скупу Мирослава Паровића у његовом родном селу

За Паровића и Слободаре деца, образовани млади људи једина су сигурна будућност овој земљи, а ово друштво је прогутало преко пола милиона најпотентнијег дела становништва, вршећи над собом аутогеноцид. “Хајде да више у разговору са својим родитељима не чујем како је у мојој Јаши неко умро, а да се нико није родио, како се неко одселио, а да се нико није доселио, како нам је школа празна, и како овде будућности нема. Оно што је моја Јаша, то је моја Србија! Хајдемо заједно да поново градимо живот у Србији!”, речи су којима је Мирослав Паровић позвао све да другог априла мисле на Србију, и да уколико се препознају у његовој визији и програму заокруже број 3.

Село Јаша Томић слило се у салу Дома културе, које чека нову власт да буде реновирано, први пут након деценија руинирања и небриге.

Ми смо у овој кампањи показали да је политика за коју се залажемо вредносна, и не да Србија може “брже, боље, јаче”, него да СРБИЈА МОЖЕ И МОРА ДРУГАЧИЈЕ!

Права камања је она у којој си окружен својом породицом, комшијама и пријатељима, онима чија реч ти значи, као и теби њихова