Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета изјавио је да је од свих кандидата његова кампања најјефтинија, јер практично све сегменте покрива његов тим пријатеља и сарадника, истичући да је поносан што је у прилици да грађанима Србије, у медијима који су му доступни, презентује другачију причу, програм који је платформа за будућу победничку политику у годинама које долазе.

“Мој тим и ја за кампању од државе нећемо узети ни динара!”, – рекао је кандидат Слободара Мирослав Паровић, желећи како каже да тиме демонстрира значај друштвене одговорности и вредносне кампање коју води.

“Србија је наша једина сигурна кућа. И као такву је морамо чувати за нашу децу, унуке и све генерације које ће доћи. Другог априла мисли на Србију” – поручио је Мирослав Паровић, који ће се на гласачком листићу наћи под редним бројем 3, и позвао Србију да не баца свој глас на оне које знамо од раније, а који су од српске политичке сцене уместо места сучељавања идеја, створили предузеће, већ да шансу дају новим људима.