Људи за специјалне задатке новосадске власти коју су чинили ДС-ЛСВ и СПО, носили су тадашњем одборнику Мирославу Паровићу џакове девиза, како бих их подржао и сачувао на власти. Касније су ми се жалили да је тај Паровић комплетни идиот, јер је љубазно одбио такву понуду уз констатацију да је „његова мисија да смени сепаратистичку власт“, испричао је у гостовању на ТВ Мост новинар Томислав Ловрековић.

Ловрековић је такође истакао да су људи који су радили „прљав посао“ за Игора Павличића, касније постали лојални напредњацима. Председнички кандидат Народног слободарског покрета Мирослав Паровић није желео да говори о именима за наш портал, али је истакао да је оваква врста притиска постојала.

– Да, било је то 2012. године, након што смо ушли у новосадску скупштину. Нуђено ми је довољно да обезбедим и децу своје деце, али нисам имао потребу да о томе говорим, нити сам хтео да покрећем ту тему сада у кампањи. Што би рекао Момо Капор, не сматрам то што сам одбио такву понуду неком посебном категоријом, већ просто верујем да је то ствар кућног васпитања – рекао је Паровић за Космопол.

Извор: Космопол, 26.03.2017.