Данас на СРЕТЕЊЕ 2017. званично покрећемо сајт Народног слободарског покрета на адреси www.slobodarski.rs

На састанку оргaна политичке партије Трећа Србија 17.12.2016. презентоване су промене начина унутрашњег организовања. Уместо класичног страначког усвојен је организациони модел политичког покрета, као и ново име – НАРОДНИ СЛОБОДАРСКИ ПОКРЕТ (НСП). Сходно томе дошло је и до ребрендирања организације и на Интернету.

У том смислу уместо старог сајта на адреси http://www.trecasrbija-bs.rs/, покренут је нови на адреси http://www.slobodarski.rs/.

„Ово је храбар потез који данас чинимо. Још снажније ћемо пропагирати идеју одговорности и потребе да се политика води конкретним делима, а не демагошким флоскулама. Србији треба одговорна опозиција да преузме власт и ми смо дужни да народу дамо избор који до сада није имао.“ (Мирослав Паровић, председник НСП)

Интернет презентација за коју са поносом можемо рећи да смо направили својим трудом. знањем, умењем у фази је тестирања, те смо захвални на разумевању због евентуалних грешака на које можете наићи при коришћењу, као и на могуће краће периоде недоступности.

Позивамо вас да посетите наше странице на друштвеним мрежама, и то:

Сви велики политички покрети почели су као мали. Хвала што сте са нама док смо још мали. Велика дела нас чекају!

НАРОДНИ СЛОБОДАРСКИ ПОКРЕТ