Да је Србија земља у којој је скоро па све могуће више је пута у пракси доказано, али некако се увек дешава да се догоди нешто ново што покаже да још нисмо све видели. А новина је да је пре два дана странка Двери која је директним ангажовањем америчког амбасадора Кајла Скота, а уз помоћ странке Бојана Пајтића и Саше Радуловића ушла у скупштину, добила новог потпредседника и то у лику Јамине Вујић!

Јавност је више пута упозоравана на чињеницу да је Јасмина Вујић високи функционер америчке агенције за нуклеарну безбедност и да у овом моменту води вишемилионски пројекат у САД који је директно намењен војним структурама те државе.

Сада смо дужни да укажемо и на то да је овим именовањем у сам врх једне парламентарне странке њено деловање у Србији практично легализовано, што веома штети и онако не завидном угледу наших институција.

Ово је још један доказ да више стотина хиљада евра које је Јасмина Вујић обезбедила за безобразно скупу кампању Двери за њу нису бачене узалудно. А странкама као што је ЛДП  Чедомира Јовановића или чувеној НАТО стралети Јелени Милић сада се створила велика конкуренција у виду Двери и Јасмине Вујић, додуше и Чеда и Јелена Милић могу само да маштају да се некада попну до нивоа на коме је у НАТО и САД круговима Јасмина Вујић већ годинама.

Мироје Јовановић, адвокат и потпредседник странке Трећа Србија