Изборна кампања је прошла, а проблеми грађана су остали. Док се већина странака бави новим обрачуном по принципу „уа или ура Вучић“, Трећа Србија и Народни савез настављају да се баве изналажењем решења за нагомилане проблеме које имају обични људи.

На позив Мирослава Паровића, председника странке Трећа Србија и једног од лидера Народног савеза у посету Србији је дошао Филип Суер, градоначелник градића Ангјен ле Бен који се налази у париском департману Долина Оазе. Заједно са градоначелником у посету Србији је дошла и привредна делегација Долине Оазе, иначе једне од најбогатијих регија Француске.

У разговору са гостима Мирослав Паровић је истакао како Србија иностраним партнерима пре свега може да понуди квалитетну радну снагу, као и погодност отворености наше земље ка руском тржишту. Паровић је истакао и како је за Србију најбоље да остане политички и војно неутрална земље и да се у свету брендира као Слободна пословна зона Европе.

„Ми морамо престати да плаћамо инвеститорима да долазе у Србију, а почети да им нудимо погодности наших природних и људских ресурса, као и погодност политичке позиције у којој као држава имамо отворен однос и са економијама држава ЕУ и слободну трговину са Русијом.“, закључио је Паровић.

У наставку посете делегација из Француске ће обићи низ предузећа и установа у Новом Саду.