Једини и прави победник избора у Србији је НАТО! НАТО је желео политичку нестабилност и после избора и добио је, НАТО је желео “нови ДОС” на платформи “уа Вучић” и амерички амбасадор је ту коалицију направио у канцеларијама Демократске странке у ноћи између недеље и понедељка.

На овај начин је НАТО створио све предуслове да крене у операцију “македонско пролеће”. На поновљеним изборима 4. маја, ДС и Радуловић (а можда и део до сада владајуће коалиције) ће дати логистику да се њихови коалициони партнери на крају ипак нађу у Скупштини и на тај нацин ће и суштински у постизборном периоду прекројити изборну вољу народа, а све под плаштом “заштите демократије” што је омиљена мантра НАТО пакта.

Одговорност за овакво стање свакако сноси и власт која није успела са спречи постизборну кризу и која ће како год да се ово заврши у мандат ући са оспореним легитимитетом. Оно што је преостало јесте да ми који смо ван матрице “уа или ура Вучић” урадимо све да народу укажемо на сву погубност свођења политике на једног човека и да под хитно изградимо трећи политички пол који би доминантно допринео стабилизацији прилика у Србији.

Мирослав Паровић,
председник странке Трећа Србија
и један од лидера коалиције Народни савез