Иако је Народни савез Владана Глишића и Мирослава Паровића РИК-у поднео потпуно исправну листу коју је потписима подржало више од десет хиљада грађана из нама нејасног разлога Двери и СРС покушавају да нас онемогуће да изађемо на изборе. Под смешном оптужбом да на гласачком листићу не смеју да стоје презимена Глишића и Паровића, ове две странке су већ на самој седници РИК-а покушале да оборе нашу листу, а када им то није прошло онда су ангажовали „забринутог грађанина“ који је у недељу доставио приговор.

Наравно да ми нисмо наивни да помислимо како „забринути грађани“ недељом пишу приговоре Републичкој изборној комисији, те стога позивамо Двери-ДСС и СРС да јавно изађу и народу кажу због чека се толико труде да нас онемогуће да изађемо на изборе. Ми верујемо да су се они уплашили чињенице да смо ми једини представници пристојне националне опције у Србији и да на тај начин већ самим постојањем показујемо „голотињу“ њихове лажне патриотске политике.

Било како било, уверени смо да им овај манавер неће проћи и да ће само ојачати нашу позицију. А људи у коалицији Двери-ДСС треба да се погледају у огледало и себи објасне зашто сваке недеље седе са странкама Бојана Пајтића, Ненада Чанка, Сулејмана Угљанина, Зорана Живковића и Саше Радуловића и са њима позивају НАТО да се умеша у изборе у Србији, док би радикали коначно могли да искажу макар мрву поштовања за то што смо сви ми годинама бранили њиховог лидера док је био у Хагу (Саопштења од дана 5.11.2014., 09.11.2014. и 30.03.2015.).

Владан Глишић

Мирослав Паровић