Народни Савез одржао предизборни скуп у Оџацима (05.03.2016.)

Народни савез, нова политичка снага у Србији започео је вечерас кампању скупом у Оџацима на коме је присуствовало око 200 посетилаца. Под слоганом “Сложно за Србију”  вође Народног савеза: Владан Глишић, лидер Народне Мреже и Мирослав Паровић, председник Треће Србије су поручили како се мора направити нови савез са народом. – Само тако ћемо сложно решити нагомилане проблеме који тиште обичног човека. Желимо да обезбедимо да тај обичан човек може да живи и преживи од свог рада. Незапосленост и низак стандард грађана проузрокују тензије у нашем друштву и томе се мора стати на пут – рекао је Мирослав Паровић. Паровић је поновио да се Народни савез залаже за војну неутралност Србије, гарантовану од званичне Русије и Кине. – Србија је спона између економске сарадње ЕУ и Русије и ми ту позицију морамо искористити, без сврставања искључиво на једну страну – рекао је Паровић.

Владан Глишић који је дуго био један од лидера у покрету Двери, каже да је Народни савез једина снага у Србији која заиста заступа интерес обичног породичног човека. Зато на републичким изборима поштени и радни грађани имају праву опцију оличену у новом савезу. – Ми нисмо професионални политичари, већ исто као и ви – нормални породични људи, који желе да поштено живе и зарађују у својој Србији. То начело је заступљено једино у програму Народног савеза, зато хајдемо “Сложно за Србију”. Нећемо страначку Србију. Хоћемо да сви имамо једнаке шансе и да није срамота бити човек кој гаји породичне традиционалне вредности. Већ напротив. – закључио је Глишић.

Покрет Народни Савез наставиће да наредних 50 дана обилази Србију и на скуповима грађане упознаје са својим планом за препород Србије.