Данас је у Младеновцу потписан споразум о сарадњи између странке Трећа Србија и младеновачког удружења „Срцем за бољи Младеновац“. Циљ сарадње је учешће на предстојећим локалним избрима на којима ће се пред грађане изаћи са позивом да се заједно изборимо да Младеновац развије своје потенцијале у развоју бањског и сеоског туризма, јер је то једна од најважнијих развојних могућности за ову београдску општину.

Такође, имајући у виду да је лидер удружења, Душан Ивановић Либијац познат као истрајни борац против отварања трајног кампа за мигранте на територији оштине Младеновац, заједнички је контатовано да се у времену велике мигрантске кризе у Србији мора постићи што шири друштвени договор како би се максимално умањили ефекти овог глобалног проблема.

„Срећан сам што смо данас отпочели сарадњу са једном екипом која је показала како се државни интерес најбоље остварује тако што се крене од сређивања сопственог дворишта.“, рекао је приликом потписивања Мирослав Паровић. Он је указао и на то су Душан Ивановић и сарадници започели борбу против изградње трајног кампа за мигранте још 2012. године када није било ни наговештаја данашњих проблема, те да су због тога преживели праву медијску сатанизацију.

„Увек ћу бити за то да се људима у невољи помогне, па тако и избеглицама из Сирије треба помоћи и према њима бити човек. Али при томе се никако не смеју трајно нарушити прилике у неком делу Србије, што би се свакако десило у случају да Младеновац постане трајни камп за мигранте“, закључио је Паровић.