Саопштење Треће Србије (16.12.2015.)

Прекаљени петооктобарски револуционари попут Зорана ЖивковићаГордане Чомић, Санде Рашковић-Ивић и других, појачани за Двери, Чанкову Лигу и партију Сулејмана Угљанина данас су више него јасно започели формирање новог ДОС-а.

Ова дружина је јасан показатељ да је вишемесечна медијска хистерија уствари увертира за то да ова група странака ускоро затражи међународну интервенцију око изборног процеса, а не треба да зачуди ни да започну са организовањем уличних демонстрација.

За нас је посебно интересентно то да је нека “сила” окупила за исти сто “патриоте” и евро-фанатике, оне који би укинули и сам појам Војводине са онима који би од Војводине и Санџака да праве државе.

И сви они се нису окупили да се договарају, рецимо, о томе како да се заштити безбедност државе и народа у ери глобалног тероризма, већ су се окупили да од света траже да их исто као 5.10.2000. на силу доведе на власт.

Ми смо уверени да је наш народ сада већ довољно мудар и да ће препознати још једну подвалу која му се од НАТО структура спрема.

 

 Мирослав Паровић
Председник странке Трећа Србија