Мирослав Паровић, председник Треће Србије дао је интервју за интернет медиј Балкан-ИНФО, аутора и водитеља Теше Тешановића. Погледајте цео интервју и сазнајте више о разним актуелним темама.

Да ли је могућа дестабилизација Србије у наредном периоду? Зашто је Коридор 10 важан за повезивање Истока и Запада? Да ли су протести и демонстрације у разним земљама Балкана међусобно повезани? Какав је интерес НАТО-а да утиче на изазивање хаоса на Балкану? Да ли су обојене револуције, компромитација државних званичника и уличне демонстрације повезане са плановима Америке на Балкану?

Шта су добре ствари које Вучић ради на челу Владе Србије? Да ли Александар Вучић куповином руског наоружања каже да Србија неће у НАТО? Каква је улога издајничких невладиних организација у поробљавању српског народа? Да ли Вучића очекује неки нови 5. октобар и државни удар? Зашто је нама потребна изградња институција, а не револуција и неки нови 5. октобар? Зашто је политика “само да срушимо њега са власти и све ће бити у реду” 5. октобра показала да не може да успе? Како су они који су са машинкама и капуљачама улазили у институције могли да постану министри у будућим Владама? Како структуре која дестабилизују регион праве своје планове?

Да ли је данас могуће стварање неке нове Демократске опозиције Србије? Зашто је Вучић најмање крив за све оно што се дешава у српској економији? Да ли Демократска странка има право да осуђује Српску напредну странку? Зашто се сва умешност наших политичара своди на мешетарења са медијима и подметања конкурентима? Шта би било право решење за здраву будућност политичке сцене у Србији?

Како је патриотска сцена од тоталног непријатељства према свим тековинама 5. октобра данас почела да жали за емисијом Оље Бећковић, да чита Телепромптер, да се одушевљава колумнама колумнама Данаса? Да ли међу патриотама постоје корисне будале? Зашто медији у Србији данас ударају из мрака попут правих криминалаца? Зашто је посета Криму и Севастопољу од стране Мирослава Паровића прошла тотално незапажено у српским медијима? Да ли је случајност што су сви прозападни медији известили о посети Патриотског блока Криму и Русији?

Да ли је географски положај Србије највећи ресурс који имамо? Зашто је за Србију најбоља политика активне неутралности? Да ли је под Немањићима српска држава била најјача онда када је гледала како да уз себе уклопи Исток и Запад? Да ли је Виктор Орбан једини европски лидер који подржава сарадњу са Русијом? Ко и на који начин жели да поремети осовину Београд-Будимпешта и добре односе Србије и Мађарске? Колико је за Србију важан нови кинески пут свиле? Зашто је важан податак да је Хрватска по први пут тако драстично пала под англосаксонски утицај? Ко покушава да дестабилизује Македонију?

Зашто ће корисне будале из патриотског блока ускоро почети да промовишу идеју о три велике државе на Балкану – Србију, Хрватску и Албанију? Зашто је то лоше решење за Србију? Да ли је то највећа подвала Запада усмерена према српском народу? Да ли Србија може да одбрани своје друштво и државу? Како се протести у Црној Гори уклапају у причу о дестабилизацији Балкана? Да ли у начину на који се руши Мило Ђукановић постоји печат западних тајних служби?

Како је могуће да последњих 15 година Соња Бисерко више утиче на спољну политику од МСП? Како систем окупације уништава Србију? Зашто Вучић мора да уништи метастазе из невладиних организација? Каква је улога Срђе Поповића и његових кадрова и револуцији 5. октобра? Зашто су УАЕ прогласили Срђу Поповића и његову организацију за терористе? Како је могуће да Срђа Поповић организује државне ударе широм света, тиме се јавно хвали и пише књиге о томе? Зашто је опасно што су њихове активности поново почеле у Србији? Да ли је Мирослав Паровић једини политичар против кога су Срђа Поповић и све НАТО организације покренуле кривични поступак? Како је могуће да је у очима патриотске јавности Мирослав Паровић и даље означен као неко ко није патриота?

Ко стоји иза таласа избеглица са Блиског истока? Каква је улога Срђе Поповића и западних сила у организацији Арапског пролећа? Шта је највећи циљ азилантске кризе? Зашто је важно покретање руске акције у Сирији од стране Владимира Путина? Да ли Срби треба да навијају да Руси што пре победе Исламисте? Зашто треба организовати мировне конференције о Сирији у Београду? Зашто не смемо да имамо негативан однос према људима који беже од рата и убијања?

Осим тога, чека Вас још много занимљивих тема у овом интервјуу.

https://www.youtube.com/watch?v=H9kyw7isx9c&feature=youtu.be