Овим путем обавештавамо јавност да је ова групација већ у понедељак 06.07.2015. године основала политичку организацију “Време је за Акцију-Српска Лига”.

Законски заступник ове организације је Александар Ђурђев, а председник скупштине је бивша народна посланица из редова УРС-а Млађана Динкића, госпођа Драгана Ђуковић.

Интересантна нам је и симболика назива „Лига“ имајући у виду да је ова нова организација настала у моменту када по злу, за сада, много „познатија“ Лига Ненада Чанка прославља свој 25-ти рођендан.

Надамо се да ово значи да ће чланови наведене групације коначно престати да се у јaвности лажно представљају као део странке „Трећа Србија“, и да је тиме стављена тачка на ову ујдурму од лажног представљања.

Такође, надамо се да ће Александар Ђурђев, пре одлуке суда о престанку узурпације сајта trecasrbija.rs коначно престати и да путем тог портала обмањује јавност у вези свог непостојећег статуса генералног секретара политичке странке Трећа Србија.

Уверени смо да ће већ прве акције овог новонасталог „покрета“ показати сву политичку зрелост људи који га чине, а колико се може чути, већ прва акција ће бити за рубрику „веровали или не“ или за једну епизоду серије „Монти Пајтон“.

У прилогу вам достављамо Решење Регистра удружења грађана АПР-а број БУ 6491/2015 од дана 21.07.2015. године преузето са интернет портала овог органа, као и Оснивачки акт од 06.07.2015. године, до кога смо дошли на исти начин.

Решење Регистра удружења грађана АПР-а
Оснивачки акт – СТАТУТ